Go Back
Print
Recipe Image
Avocado en garnalen met zeekraal
Een lekkere hap klaarmaken? Met dit eenvoudige recept kan iedereen het!
Print Recipe
Pin Recipe
Course
Bijgerecht
Servings
1
persoon
Equipment
Meloenboor
Ingredients
125
gram
crème fraîche
2
eetlepels
bieslook
1
eetlepel
peterselie
Sap van halve citroen
Zout
Peper
2
rijpe
avocado's
100
gram
zeekraal
200
gram
Hollandse garnalen
Toast
Instructions
Maak een sausje van crème fraîche, kruiden, citroensap, zout en peper.
Halveer de avocado en verwijder de pit.
Steek met de meloenboor kleine bolletjes uit en hol zo de avocado uit.
Snij van de zeekraal het onderste deel af.
Spoel de zeekraal kort af.
Kook de zeekraal in water wat tegen de kook aan is ongeveer 2 minuten.
Spoel de zeekraal koud af.
Verdeel de garnalen en avocadobolletjes over de uitgeholde avocado's.
Schep er een beetje saus over.
Schik de zeekraal en avocado's op een bord.
Serveer met uit toast gestoken sterren en citroen.