Avocado en garnalen met zeekraal
Een lekkere hap klaarmaken? Met dit eenvoudige recept kan iedereen het!
Equipment
- Meloenboor
Ingrediënten
- 125 gram crème fraîche
- 2 eetlepels bieslook
- 1 eetlepel peterselie
- Sap van halve citroen
- Zout
- Peper
- 2 rijpe avocado's
- 100 gram zeekraal
- 200 gram Hollandse garnalen
- Toast
Instructies
- Maak een sausje van crème fraîche, kruiden, citroensap, zout en peper.
- Halveer de avocado en verwijder de pit.
- Steek met de meloenboor kleine bolletjes uit en hol zo de avocado uit.
- Snij van de zeekraal het onderste deel af.
- Spoel de zeekraal kort af.
- Kook de zeekraal in water wat tegen de kook aan is ongeveer 2 minuten.
- Spoel de zeekraal koud af.
- Verdeel de garnalen en avocadobolletjes over de uitgeholde avocado's.
- Schep er een beetje saus over.
- Schik de zeekraal en avocado's op een bord.
- Serveer met uit toast gestoken sterren en citroen.